Arbejdsdag for selvstændige på Orø

Kom med til en arbejdsdag på Orø med lige præcis det ”tema” du ønsker. Du dedikerer en dag til fordybelse og fokus i et af dine projekter, hvor du har mulighed for at sparre med mig og få min hjælp.

Hvordan foregår en arbejdsdag på Orø?

På arbejdsdagen mødes vi kl. 10-16.30 i mit arbejdshus på Orø (det er ret nemt at komme dertil både med bil og offentlig transport og tager ca. 1 time fra Kbh). Vi kan sikkert også finde ud af et lift fra/til Frederikssund St.

Vi starter med en velkomst og hver især går derefter i gang med at arbejde på hver deres. Jeg står til rådighed for sparring og hjælp gennem hele dagen.

Huset er ikke så stort, så du skal være indstillet på, at vi arbejder tæt sammen hele dagen.

PRIS

Jeg sørger for rammerne, lækker forplejning hele dagen og stiller min ekspertise til rådighed.

Din investering for arbejdsdagen inkl. fuld forplejning er 800 kr. ekskl. moms (SÆRPRIS).

Vil du med til en arbejdsdag?

Der er plads til højst 3-4 selvstændige på en arbejdsdag, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

Tilmeld dig herunder på den arbejdsdag du vil med på:

OBS! Du vælger engangsbetaling eller ratebetaling i betalingsvinduet.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Cammilla

PS. Har du spørgsmål om arbejdsdagen, dit produkt, stedet eller andet, så bare skriv på mail@cammillarysgaard.dk eller ring på tlf. 60 47 42 94.

Hvad siger tidligere deltagere?

”Jeg meldte mig til arbejdsdag på Orø, da jeg havde behov for professionel guidning i at få alle mine ideer struktureret ud som konkrete digitale produkter. Da jeg før har benyttet mig af Cammillas ekspertise, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage.

Efter dagen har jeg fået orden på det hele, fra pærevællingen som bare drænede mig til struktur, som nu har givet mig en kæmpe motivation til at få realiseret mine mål.

Det bedste ved dagen har været det hele. Den viden Cammilla giver videre, miljøet, selskabet, netværket og maden. Jeg kommer hjem en oplevelse rigere i både markedsføring og oplevelser.” Betina Sabinsky, DogWise, dogwise.dk

Billeder fra Orø

Her kan du se et par billeder fra Orø og mit arbejdshus, så du har en fornemmelse af omgivelserne.

 

Trækfærge til Orø (GPS: Hammer Bakke 21, Skibby). Sejler 3 gange i timen. Overfarten tager 5 minutter.

 

Mit arbejdshus ligger 7 minutter fra færgen. Det er ikke så stort, men praktisk og meget hyggelig indrettet. Desuden er der mange skrive/tænke oaser i haven og annekset.

 

 

Der er smukt på Orø og du kan bruge naturen til refleksioner.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det fra København?

Orø ligger midt i det hele. Det er ret nemt at komme til. Jeg plejer at kalkulere ca. 1 time, næsten uanset hvor jeg kører fra på Sjælland. For at se, hvor lang tid det vil tage for dig, så indstil GPS til trækfærgen (Hammer Bakke 21, Skibby). Derfra tager det 5 minutter med trækfærgen og når du er kommet over, er der 7 minutter til huset.

Jeg har ikke bil, hvordan kommer jeg til Orø?

Vi plejer også at kunne finde ud af det, hvis du har brug for et lift fra f.eks. Frederikssund St. til/fra Orø med mig eller en af de andre.

Jeg kan ikke deltage på denne gang, kommer der flere arbejdsdage?

Sandsynligvis i 2020. Skriv til mig på mail@cammillarysgaard.dk, hvis du er interesseret i at få besked om nye datoer.