Arbejdsdage (3) på Orø

Vil du OGSÅ gerne have et digitalt produkt på hylden?

Næste forløb er udsolgt. Skriv din e-mail-adressen herunder, hvis du vil have besked, næste gang jeg udbyder et forløb.

Det kan du få allerede i efteråret (efter arbejdsdage med mig)!

Jeg har efterhånden skabt flere end 30 digitale produkter og jeg er meget begejstret for de muligheder, det kan skabe for en som selvstændig.

I foråret inviterede jeg 4 selvstændige til arbejdsdage i mit arbejdshus på Orø for at skabe deres eget digitale produkt.

Det var en succes og jeg tilbyder igen 3-4 selvstændige med på et forløb (som jeg har optimeret endnu mere efter sidste proces og feedback).

Hvad skal der ske?

Vi mødes 3 mandage (20/8 + 3/9 + 24/9 2018) kl. 10-15 i mit arbejdshus på Orø (det er ret nemt at komme dertil både med bil og offentlig transport).

I har hver et ønske om at skabe et enkelt digitalt produkt, der kan skabe muligheder for jer.

Jeg faciliterer processen med:

  • Hvad skal mit digitale produkt være
  • Hvordan skal det laves
  • Hvordan skal jeg markedsføre og sælge det

Huset er ikke så stort, så vi arbejder tæt sammen hele dagen. Det bliver intenst og effektivt.

For at få det optimale ud af forløbet, skal du være indstillet på:

  • At deltage alle 3 arbejdsdage (20/8 + 3/9 + 24/9 2018)
  • At dedikere tid mellem vores dage til at arbejde på dit produkt
  • At spørge om hjælp, hvis du får brug for det mellem vores dage

PRIS

Jeg sørger for forplejning og prisen for hele forløbet er 3196 kr. (du kan betale i 2 rater a 1598 kr.) (ekskl. moms). Det er sidste forløb jeg udbyder til denne SÆRPRIS!

BONUS

Beslutter du dig hurtigt, får du 1 personlig session med mig, som du frit kan benytte i 2018.
Værdi 1250 kr.

Vil du med?

Der er kun plads til 3-4 selvstændige i gruppen, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

Tilmeld dig her

Jeg glæder mig til at møde dig.

Cammilla

PS. Har du spørgsmål om forløbet, dit produkt, stedet eller andet, så bare skriv på mail@cammillarysgaard.dk.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg meldte mig til forløbet for at få mere struktur og gøre mine digitale produkter enkle. Og fordi det var 3 gange med ”hands on” og fordi jeg ved, du er struktureret og har masser erfaring.

Jeg fik lavet et digitalt produkt: ”En forældreguide: Skoleparat – sådan hjælper du dit barn til en god skolestart.”.

Jeg er også blevet mere opmærksom på at adskille salg og content marketing /blog mm. Jeg har fået super input til, hvordan jeg bedre kan sælge. Jeg gjorde som du sagde og efter 10 minutter tikkede mit første salg ind.

Tusind tak for et fantastisk forløb. Du er rolig og tålmodig. Du får alle til at agere og er god til at vejlede uanset hvilket niveau, man er på.” Mette Weber, Ejer af ”tal med børn


”Jeg kendte Cammillas kompetencer fra et tidligere kursus om prissætning og tænkte, at hun kunne få mit livsglædesprojekt synligt. Jeg syntes, at arbejdsdagene lød spændende og var nysgerrig … tænk nu hvis …

Jeg fik lavet en 21 dages challenge med 7 videoer og worksheets. Det er blevet til mit første digitale produkt “Sådan får du mere livsglæde i hverdagen“.

Omgivelserne på Orø indbød til fordybelse og Cammilla havde en plan for hver af dagene og hvad vi skulle lave til næste gang. Det gav mig overblik og en tillid til, at også jeg kunne lave et digitalt produkt.

Det betød meget, at jeg kun skulle være sammen med en lille gruppe og at vi alle skulle lave et digitalt produkt. Det var lærerigt at være sammen med de andre og Cammillas undervisning fik mine forventninger ned på et realistisk plan.

Jeg kan klart anbefale arbejdsdage på Orø og er ked af mine dage er forbi. Men jeg er super positiv, fordi mit første digitale produkt er færdigt. Charlotte Scharling, Ekspert i kronisk livsglæde, charlottescharling.dk 

Billeder fra Orø

Her kan du se et par billeder fra Orø og mit arbejdshus, så du har en fornemmelse af omgivelserne, vi skal arbejde sammen i.

 

Trækfærge til Orø (GPS: Hammer Bakke 21, Skibby). Sejler 3 gange i timen. Overfarten tager 5 minutter. Det koster 75 kr. for bil/fører tur/retur. Man betaler kontant/MobilePay på selve færgen (man bliver bare siddende i bilen og så kommer der en billetdame forbi).

 

Mit arbejdshus ligger 7 minutter fra færgen. Det er ikke så stort, men praktisk og meget hyggelig indrettet. Desuden er der mange skrive/tænke oaser i haven og annekset.

 

Der er smukt på Orø og du kan bruge naturen til fordybelse og inspiration.

 

Vil du med?

Du kan reservere din plads i arbejdsgruppen her:

Tilmeld dig her

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det fra København?

Orø ligger midt i det hele. Det er ret nemt at komme til. Jeg plejer at kalkulere ca. 1 time, næsten uanset hvor jeg kører fra på Sjælland. For at se, hvor lang tid det vil tage for dig, så indstil GPS til trækfærgen (Hammer Bakke 21, Skibby). Derfra tager det 5 minutter med trækfærgen og når du er kommet over, er der 7 minutter til huset.

Skal jeg have lavet digitale produkter før?

Nej, det er underordnet, om du allerede har butikken fuld af digitale produkter eller om du aldrig har prøvet det før. Jeg fører alle i gruppen sikkert gennem hele processen fra start til slut. Jeg giver sparring og hjælper undervejs og du får også en personlig session med mig, som du kan benytte efter behov.

Hvor lang tid skal jeg bruge mellem arbejdsdagene?

For at det skal være realistisk, at du bliver færdig med dit produkt, har jeg valgt rammen til dit digitale produkt ud på forhånd. Det bliver et “lille” produkt (sandsynligvis med en PDF guide og lydfil – det kan dog variere). Det er svært at sætte tid på, men hvis jeg selv skulle lave tilsvarende produkt, ville jeg nok sætte ca. 6-10 timer af pr. uge mellem arbejdsdagene.

Jeg kan ikke deltage denne gang, kommer der et nyt forløb?

Muligvis (men sandsynligvis til en højere pris). Skriv til mig på mail@cammillarysgaard.dk, hvis du er interesseret i at få besked, hvis jeg gentager det.