Arbejdsdage på Orø

Vil du have et digitalt produkt på hylden i 2019?

Så har du muligheden her!

Jeg har efterhånden skabt flere end 30 digitale produkter og jeg er meget begejstret for de muligheder, det kan skabe for en som selvstændig.

I 2018 testede jeg et forløb med arbejdsdage i mit skrivehus på Orø for 4 selvstændige, der hver ville skabe deres eget digitale produkt.

Det har været en succes og jeg tilbyder derfor også et forløb i 2019.

Hvad skal der ske?

Vi mødes 3 dage (med 3 ugers mellemrum) kl. 10-15 i mit arbejdshus på Orø (det er ret nemt at komme dertil både med bil og offentlig transport).

I har hver et ønske om at skabe et enkelt digitalt produkt i jeres business, hvad enten det er jeres første digitale produkt eller blot endnu et.

Jeg faciliterer processen med:

  • I finder frem til hvad jeres digitale produkt skal være
  • Hvordan det skal laves trin-for-trin
  • Hvad I skal inkludere i jeres marketingplan for produktet

Huset er ikke så stort, så vi arbejder tæt sammen hele dagen. Det bliver intenst og effektivt.

Selve arbejdsdagene er en blanding af input fra mig, sparring i gruppen, egen refleksion og proces. Der bliver også tid til lidt praktisk “hands on” men det egentlige arbejde som skal laves på produktet, skal du selv gøre mellem dagene.

Du har mulighed for at spørge mig til råds undervejs i hele forløbet, hvis der er behov for det.

For at få det optimale ud af forløbet, skal du være indstillet på:

  • At deltage alle 3 arbejdsdage (se datoer længere nede)
  • At dedikere tid mellem vores dage til at arbejde på dit produkt
  • At spørge om hjælp, hvis du får brug for det mellem vores dage

PRIS

Jeg sørger for lækker forplejning på vores arbejdsdage og prisen for hele forløbet er 3894 kr. Du kan vælge at betale i 3 rater a 1298 kr. Alle priser er ekskl. moms.

Vil du med?

Der er kun plads til 4 selvstændige på forløbet, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

Forløb efterår 2019 (tirsdage 13/8 + 3/9 + 24/9)

OBS! Du vælger engangsbetaling eller ratebetaling i betalingsvinduet.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Cammilla

PS. Har du spørgsmål om forløbet, dit produkt, stedet eller andet, så bare skriv på mail@cammillarysgaard.dk.

Hvad siger tidligere deltagere?

“Jeg meldte mig til forløbet for at få mere struktur og gøre mine digitale produkter enkle. Og fordi det var 3 gange med ”hands on” og fordi jeg ved, du er struktureret og har masser erfaring.

Jeg fik lavet et digitalt produkt: ”En forældreguide: Skoleparat – sådan hjælper du dit barn til en god skolestart.”.

Jeg er også blevet mere opmærksom på at adskille salg og content marketing /blog mm. Jeg har fået super input til, hvordan jeg bedre kan sælge. Jeg gjorde som du sagde og efter 10 minutter tikkede mit første salg ind.

Tusind tak for et fantastisk forløb. Du er rolig og tålmodig. Du får alle til at agere og er god til at vejlede uanset hvilket niveau, man er på.” Mette Weber, Ejer af ”tal med børn


”Jeg kendte Cammillas kompetencer fra et tidligere kursus om prissætning og tænkte, at hun kunne få mit livsglædesprojekt synligt. Jeg syntes, at arbejdsdagene lød spændende og var nysgerrig … tænk nu hvis …

Jeg fik lavet en 21 dages challenge med 7 videoer og worksheets. Det er blevet til mit første digitale produkt “Sådan får du mere livsglæde i hverdagen“.

Omgivelserne på Orø indbød til fordybelse og Cammilla havde en plan for hver af dagene og hvad vi skulle lave til næste gang. Det gav mig overblik og en tillid til, at også jeg kunne lave et digitalt produkt.

Det betød meget, at jeg kun skulle være sammen med en lille gruppe og at vi alle skulle lave et digitalt produkt. Det var lærerigt at være sammen med de andre og Cammillas undervisning fik mine forventninger ned på et realistisk plan.

Jeg kan klart anbefale arbejdsdage på Orø og er ked af mine dage er forbi. Men jeg er super positiv, fordi mit første digitale produkt er færdigt. Charlotte Scharling, Ekspert i kronisk livsglæde, charlottescharling.dk 

Billeder fra Orø

Her kan du se et par billeder fra Orø og mit arbejdshus, så du har en fornemmelse af omgivelserne, vi skal arbejde sammen i.

 

Trækfærge til Orø (GPS: Hammer Bakke 21, Skibby). Sejler 3 gange i timen. Overfarten tager 5 minutter. Det koster 75 kr. for bil/fører tur/retur. Man betaler kontant/MobilePay på selve færgen (man bliver bare siddende i bilen og så kommer der en billetdame forbi).

 

Mit arbejdshus ligger 7 minutter fra færgen. Det er ikke så stort, men praktisk og meget hyggelig indrettet. Desuden er der mange skrive/tænke oaser i haven og annekset.

 

Der er smukt på Orø og du kan bruge naturen til fordybelse og inspiration.

 

Vil du med?

Der er kun plads til 4 selvstændige på hvert forløb, så skynd dig at reservere din plads, hvis du vil med.

Forløb efterår 2019 (tirsdag 13/8 + 3/9 + 24/9)

OBS! Du vælger engangsbetaling eller ratebetaling i betalingsvinduet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det fra København?

Orø ligger midt i det hele. Det er ret nemt at komme til. Jeg plejer at kalkulere ca. 1 time, næsten uanset hvor jeg kører fra på Sjælland. For at se, hvor lang tid det vil tage for dig, så indstil GPS til trækfærgen (Hammer Bakke 21, Skibby). Derfra tager det 5 minutter med trækfærgen og når du er kommet over, er der 7 minutter til huset.

Skal jeg have lavet digitale produkter før?

Nej, det er underordnet, om du allerede har butikken fuld af digitale produkter eller om du aldrig har prøvet det før. Jeg fører alle i gruppen sikkert gennem hele processen fra start til slut. Jeg giver sparring og hjælper undervejs og du får også en personlig session med mig, som du kan benytte efter behov.

Hvor lang tid skal jeg bruge mellem arbejdsdagene?

For at det skal være realistisk, at du bliver færdig med dit produkt, har jeg valgt rammen til dit digitale produkt ud på forhånd. Det bliver et “lille” produkt (sandsynligvis med en PDF guide og lydfil – det kan dog variere). Det er svært at sætte tid på, men hvis jeg selv skulle lave tilsvarende produkt, ville jeg nok sætte ca. 6-10 timer af pr. uge mellem arbejdsdagene.

Jeg kan ikke deltage denne gang, kommer der et nyt forløb?

Muligvis i 2020. Skriv til mig på mail@cammillarysgaard.dk, hvis du er interesseret i at få besked, hvis jeg gentager det.