Mastermind for Selvstændige

Nuværende mastermind forløb er udsolgt!

Udfyld dit navn og e-mail-adresse herunder, så får du besked, når jeg starter et nyt forløb..

Navn:

Email:

 • Savner du ligesindede at sparre med i din business?
 • Har du til tider svært ved at vælge, hvad du skal fokusere på, for at få flere kunder?
 • Vil du være en del af en mastermind for selvstændige, hvor målet er at booste din business, få et stærkt netværk og have det fedt?

Jeg har i mange år faciliteret mastermind grupper. Når det gælder om at booste sin business til næste niveau, er der ikke noget, der kan sammenlignes med effekten af mastermind grupper. Det er noget, der rykker!

Jeg har sammensat et års forløb, hvor jeg sammen med en gruppe andre ambitiøse selvstændige kommer igennem 4 forskellige temaer (udfordringer), der fokuserer på større kundeflow. Jeg sørger for oplæg og inspiration til de enkelte udfordringer, så du kan vækste din business.

De 4 temaer (udfordringer) er:

 1. Sociale Medier (Facebook & Instagram)
  6. juni 2017 kl. 10-16
  Forstå hvordan du kan bruge disse sociale medier til at blive synlig og få trafik, uden det behøver tage så meget tid, koste noget særligt eller være svært.
  UDFORDRING: Få trafik fra de sociale medier til en konverteringsside
  Gæsteunderviser: Tanya Dick (www.tanyadick.dk)

   .
 2. Digitale Produkter
  5. september 2017 kl. 10-16
  Digitale produkter kan booste din forretning. Jeg viser, hvilke der er hurtige at komme i gang med, så du får boostet din business. Mulighederne her er fænomenale, både hvad angår positionering og økonomisk frihed.
  UDFORDRING: Lav et digitalt produkt
  .
 3. Webinarer/Video inkl. e-mail-kampagne
  5. december 2017 kl. 10-16

  Webinarer er den ene ting, der har givet mig størst kundeflow og indtjening i min business. Så selvfølgelig skal du også indvies i det. Jeg gennemgår min metode til at få succes med webinarer, teknikken, manuskriptet osv.
  UDFORDRING: Hold et webinar (eller lav en video) og følg op med en e-mail-kampagne
  .
 4. Partnerskaber (joint ventures, affiliate, sponsorer, praktikanter m.fl.)
  6. marts 2018 kl. 10-16

  Dette er nok den mest oversete ting for mange selvstændige. Og det er ærgerligt, for partnerskaber kan ikke kun vækste din business, det er også sjovt. Jeg gennemgår 10 forskellige partnerskaber.
  UDFORDRING: Test et partnerskab af (blandt de 10 muligheder)

Hvert tema inkluderer:

 1. Tema arbejdsdag inkl. udfordring og sparring
  Oplæg til temaet og facilitering af udfordringen. Jeg laver en opsamlingsvideo efter hver arbejdsdag, så det er muligt at være med på temaet, selv hvis man ikke kan møde op. Det vil samtidig være en formel arbejdsdag, hvor jeg sørger for en struktureret arbejdsproces og sparrer efter behov, så man kommer godt i gang allerede på dagen.

  PRAKTISK INFO: Datoer står under de enkelte temaer. Afholdes på Hotel Prindsen i Roskilde (lige ved stationen/motorvejen). Dagen er inkl. kaffe/te, en lækker frokost og eftermiddagskage.
  .
 2. Social arbejdsdag inkl. sparring
  Mulighed for at komme til en social arbejdsdag med mig og (nogle af) de andre. Brug det som en almindelig arbejdsdag med selskab af ligesindede. Du har også mulighed for at få sparring af mig undervejs.

  PRAKTISK INFO: Datoerne er 10/7-2017 + 11/10-2017 + 10/1-2018 + 12/4-2018 kl. 10-14. Afholdes på en velegnet cafe, hotel, bibliotek eller lign. på Sjælland. Jeg finder steder, der ligger centralt. Man står for egen forplejning og kan støde til/fra som det passer en.
  .
 3. Spørgsmål & Svar
  Hver anden fredag besvarer jeg de spørgsmål, der er kommet siden sidst. Det kan være alt, hvad du lige har brug for … om det er sparring på din ide, markedsføring, teknik eller andet. Det skal dog være indenfor rammerne af temaet. Du kan løbende sende spørgsmål og jeg svarer dem så skriftligt eller med video i vores FB forum.
  .

Forestil dig, at du får rykket din business igennem disse 4 temaer. Det bliver så godt!

Det er inspiration til lige præcis hvad du skal gøre (og ikke gøre) for at få flere kunder. Det er sparring og motivation til at få det gjort. Det er commitment og netværk med andre ambitiøse selvstændige. Vi følges ad hele vejen!

Derudover får du et par bonusser:

 • ”Eksklusiv Notesbog”
  Jeg udvælger en lækker notesbog til dig. Perfekt til alle guldkorn, kontakter, tips, ideer osv.
  .
 • Personlig session med Cammilla Rysgaard”
  I løbet af mastermind året, kan du booke en personlig session a 1 time med mig ved personligt møde eller via Skype.
  .
 • ”Sort Sol – Eventyr
  At være selvstændig er en livsstil og det skal være fyldt med fede oplevelser med ligesindede. På dette forløb inviterer jeg til en ”Sort Sol” oplevelse (3-4 timers tur med guide) torsdag den 5. oktober 2017 kl. 16.45-20.45. Man skal selv sørge for transport til Ribe (Jylland), hvor turen starter (mon ikke vi finder på noget fællestransport med tog/bil).
  Om turen: Sort Sol er, når hundredtusindvis af stære samles over tagrørszonerne og nærmest formørker solen. Se stærene “danse” og hele tiden danne nye formationer over marsken ved solnedgangstid. Sort Sol er en helt unik og magisk naturoplevelse. Sort Sol kan ikke beskrives, det skal ses, høres og lugtes mindst én gang i livet.
 • ”Afslutningsmiddag
  Jeg byder på en uformel og hyggelig afslutningsmiddag i København torsdag den 3. maj 2018 kl. 18.

Din investering for hele forløbet er

1297 kr. pr. måned

Deltagergebyret bliver trukket ved tilmelding og derefter 1 x måned i et år (som mastermind forløbet varer). Alle priser er ekskl. moms.

Prisen er inkl. 4 tema arbejdsdage inkl. forplejning, 4 sociale arbejdsdage, fri adgang til ”spørgsmål/svar” i et år, lukket Facebook gruppe med et netværk af ligesindede, lækker notesbog, Sort Sol eventyr, afslutningsmiddag og en personlig session.

Du kan sikre din plads i her >

Jeg glæder mig til lære dig at kende, inspirere til handling og give sparring gennem et helt år og til at du også får oplevelsen af, hvad en sådan gruppe kan gøre for din business.

Kærlig hilsen Cammilla

PS. Har du spørgsmål, så send en mail eller ring til mig på tlf. 60 47 42 94 og få en snak, om det er noget for dig.