Business Mentor (1:1 forløb)

Et personligt forløb (½ år), hvor vi sammen finder frem til dit specifikke mål for f.eks. flere kunder, workshop, digitalt produkt, medlemsside eller andet og hver måned sparrer på din proces, så du når sikkert i mål.

Det er et forløb for dig, der

  • Til tider føler dig overvældet over hele processen med at skaffe kunder
  • Drømmer om at nå nye højder med din forretning og opnå større økonomisk frihed
  • Synes du har travlt men alligevel ikke rykker dig til næste niveau af kunder og indtjening

Sådan foregår det

Vi starter med en afklarende session (ca. 1 time) på Skype/tlf., hvor vi sammen finder frem til, hvilke områder i din business, der kan optimeres og laver en klar plan for, hvilke delmål du skal handle på.

Så taler vi sammen en gang om måneden (ca. 1 time) på Skype/tlf. for at drøfte dine fremskridt og eventuelle udfordringer samt klart fokus på den kommende måneds delmål.

Fordelene ved at være i personligt forløb med mig er bl.a. at:

  • Du bliver udfordret til at sætte mål, der rykker.
  • Du bliver holdt til ilden og holder fokus på det, der er vigtigt for at nå dine mål.
  • Du får adgang til ressourcer og forbindelser du måske ikke havde haft på egen hånd.

Lyder det som noget for dig?

Din totale investering i dig selv og din business for et personligt forløb med mig er 1250 kr. pr. måned i ½ år ekskl. moms. Du vælger selv i betalingsvinduet, om du vil betale forløbet på en gang eller i 6 rater.

Pris

Din investering for 1:1 mentorforløb i ½ år: 1250 kr. pr. måned (i alt 7500 kr.). Alle priser er ekskl. moms.

mentor-knap

Book dit personlige business mentorforløb her >

Hvad siger andre?

“Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig og min forretning!

Jeg bookede et mentorforløb hos Cammilla, da jeg havde brug for en der “holdt mig i hånden”. Cammilla er super dygtig og har i den grad formået at sætte sig ind i min situation, og der hvor jeg er i min forretning.

Hun har med sin rolige facon og store ekspertise hjulpet mig videre på en overskuelig måde, samtidig med, at jeg selv har følt at processen var min.

Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig og min forretning. Forretningen kører og jeg har nu overblik og en ide om hvad næste trin er.

Jeg kan varmt anbefale Cammilla som mentor – det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil investere i Cammillas hjælp og dermed også min forretning.”

Anne Dorthe Veise
Tegneklassen.dk

*

“Cammilla er en fantastisk mentor og jeg er så glad for, at jeg valgte hende!

Jeg bookede mentorforløbet, fordi jeg havde brug for én, der så min business udefra og kunne hjælpe mig med at tage den til det næste niveau – og det kunne jeg mærke, at Cammilla kunne.

Jeg har lært utrolig meget, både om kampagner, sælge forløb, komme ud med mit budskab og nå de mål jeg havde sat. En plan for det sammen med Cammilla har gjort, at disse er lykkedes og mere til!

Cammilla er en fantastisk mentor og jeg er så glad for, at jeg valgte hende. Og samtidig fantastisk at kunne mærke, at hun f.eks. var ligeså begejstret som jeg, når jeg solgte en plads på mit gruppeforløb for folk med hjernerystelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cammilla som mentor og det har været så fedt at have hende ved min side.

Ida Hjorth
Brain Recovery

*

“Mine ideer har fået meget mere energi og kraft, efter at jeg har vendt dem med Cammilla!

Jeg havde i en længere periode opsøgt al den viden jeg overhovedet kunne omkring markedsføring. Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt overvældet af alle mulighederne. Jeg havde brug for en, der havde overblik over mine ideer og kunne fortælle “What to do” og “What not to do”.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke helt vidste, hvordan jeg skulle få søsat alle mine ideer – og i hvilken ramme. Jeg havde også læst hendes bog og fulgt hende i hendes nyhedsbrev. Her igennem kunne jeg fornemme, at hun havde en god, positiv og empatisk energi.

Mine ideer har fået meget mere energi og kraft, efter at jeg har vendt dem med Cammilla. Jeg har fået meget mere systematik i min markedsføring og lært at dele en proces op i mindre overskuelige bidder.

Cammilla er en meget nærværende, energisk og iderig inspirator. Under hele forløbet har hun altid lige kunne tviste mine ideer. Cammilla har en helt unik og intuitiv fornemmelse for, hvornår hun skal læne sig lidt tilbage og hvornår hun skal guide en mere aktivt.

Mine forventninger til forløbet var meget høje. Allerede under vores første session vidste jeg, at Cammilla var den helt rigtige mentor for mig. Hun fangede så fint, hvor min energi var og hvor den ikke var. Hun har en fantastisk evne til at gøre tingene enkle og overskuelige.

Cammilla er i en klasse for sig både som menneske og mentor – og så har hun hjertet med i det, hun gør. Hvis ikke du bliver inspireret af Cammilla, er du svær at inspirere.”

Michael Pedersen
Roskilde Dybdemassage

*

mentor-knap

Book dit personlige business mentorforløb her >

“Cammilla har hjulpet med at få skabt en struktur samtidig med at hun har bidraget med inspiration til min forretning!

Som relativ nystartet selvstændig savnede jeg en at sparre med og som havde praktisk erfaring med nogle af de problemstillinger jeg sad med.

Mit mentorforløb med Cammilla har hjulpet mig med at få fokus på de vigtige opgaver, jeg som selvstændig skal bruge min tid på og Cammilla har hjulpet med at få skabt en struktur samtidig med at hun har bidraget med inspiration til min forretning.

Cammilla er produktiv og en hands-on-person og meget behagelig at samarbejde med.”

Luuna Sommer
ToFeelAmazing

*

“Jeg har altid siddet tilbage med et godt overblik over, hvad der var næste skridt i min forretning!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er um.png

Jeg har som iværksætter haft utrolig stor glæde af Cammillas rådgivning igennem mere end et år. Hun har en rigtig god evne til få gjort arbejdsprocesser overskuelige, selv når idéer og projekter vælter ind over hinanden.

Cammilla er enormt løsningsorienteret og konkret, så jeg har altid siddet tilbage med et godt overblik over, hvad der var næste skridt i min forretning. Samtidig øser hun gavmildt af sin erfaring som selvstændig og det har været en uundværlig hjælp for mig på min vej som selvstændig.”

Ulla Munch
Ulla Munch Performance