KAMPAGNE (særtilbud på power forløb med 3 sessioner)

Business (power) Mentorforløb (1:1 forløb)

Har du en (eller flere) ideer og ved ikke helt hvor du skal starte?
Har du svært ved at se, hvad der skal til, for at opnå succes med din business?
Synes du, at det er en jungle at vælge hvilke tekniske værktøjer, der er bedst til dine ønsker?
Savner du sparring på konkrete ideer og problemstillinger?
Mangler det forkromede overblik og en klar retning?
Vil have en simpel struktur for dine kommende skridt og motivation til at handle?


De fleste har et ønske om fremdrift. Men det kan også være en udfordring at fokusere og få gang i de rette aktiviteter. Et Business (power) Mentorforløb får dig på sporet med det samme!


Du kan nu booke et power forløb med mig, hvor vi sammen sparrer på din business. Jeg "styrer" sessionen, samler trådene og udformer en klar plan med dig. Sessionen foregår via Skype eller telefon. Sammen finder vi frem til dit helt specifikke mål, en struktureret plan for hvad du skal handle på og en masse god motivation.


Sådan foregår det


Vi starter med en afklarende session (ca. 1 time) på Skype/tlf., hvor vi sammen finder frem til, hvilke områder i din business, der kan optimeres og laver en klar plan for, hvilke delmål du skal handle på. Så har vi yderligere 2 x 1:1 sessioner på Skype/tlf. som aftales fra gang til gang.


Fordelene ved at være i personligt forløb med mig er bl.a. at:


• Du bliver udfordret til at sætte mål, der rykker.
• Du bliver holdt til ilden og holder fokus på det, der er vigtigt for at nå dine mål.
• Du får adgang til ressourcer og forbindelser du måske ikke havde haft på egen hånd.


Lyder det som noget for dig?


Den unikke kampagnepris er lige nu 998 kr. pr. måned (i alt 2994 kr.). Alle priser er ekskl. moms. Du vælger selv i betalingsvinduet, om du vil betale forløbet på en gang eller i 3 rater.


PS. Du kan godt booke forløbet selvom du allerede er i gang med et forløb hos mig. Så kommer de 3 sessioner blot oven i de sessioner, du har til rådighed.


Jeg bookede et mentorforløb hos Cammilla, da jeg havde brug for en der “holdt mig i hånden”. Cammilla er super dygtig og har i den grad formået at sætte sig ind i min situation, og der hvor jeg er i min forretning.
Hun har med sin rolige facon og store ekspertise hjulpet mig videre på en overskuelig måde, samtidig med, at jeg selv har følt at processen var min.
Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig og min forretning. Forretningen kører og jeg har nu overblik og en ide om hvad næste trin er.
Jeg kan varmt anbefale Cammilla som mentor - det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil investere i Cammillas hjælp og dermed også min forretning."

Anne Dorthe Veise, Tegneklassen.dk

Jeg bookede mentorforløbet, fordi jeg havde brug for én, der så min business udefra og kunne hjælpe mig med at tage den til det næste niveau – og det kunne jeg mærke, at Cammilla kunne.
Jeg har lært utrolig meget, både om kampagner, sælge forløb, komme ud med mit budskab og nå de mål jeg havde sat. En plan for det sammen med Cammilla har gjort, at disse er lykkedes og mere til!
Cammilla er en fantastisk mentor og jeg er så glad for, at jeg valgte hende. Og samtidig fantastisk at kunne mærke, at hun f.eks. var ligeså begejstret som jeg, når jeg solgte en plads på mit gruppeforløb for folk med hjernerystelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Cammilla som mentor og det har været så fedt at have hende ved min side.

Ida Hjort, Brain Recovery


​Jeg havde i en længere periode opsøgt al den viden jeg overhovedet kunne omkring markedsføring. Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt overvældet af alle mulighederne. Jeg havde brug for en, der havde overblik over mine ideer og kunne fortælle “What to do” og “What not to do”.
Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke helt vidste, hvordan jeg skulle få søsat alle mine ideer – og i hvilken ramme. Jeg havde også læst hendes bog og fulgt hende i hendes nyhedsbrev. Her igennem kunne jeg fornemme, at hun havde en god, positiv og empatisk energi.
Mine ideer har fået meget mere energi og kraft, efter at jeg har vendt dem med Cammilla. Jeg har fået meget mere systematik i min markedsføring og lært at dele en proces op i mindre overskuelige bidder.
Cammilla er en meget nærværende, energisk og iderig inspirator. Under hele forløbet har hun altid lige kunne tviste mine ideer. Cammilla har en helt unik og intuitiv fornemmelse for, hvornår hun skal læne sig lidt tilbage og hvornår hun skal guide en mere aktivt.
Mine forventninger til forløbet var meget høje. Allerede under vores første session vidste jeg, at Cammilla var den helt rigtige mentor for mig. Hun fangede så fint, hvor min energi var og hvor den ikke var. Hun har en fantastisk evne til at gøre tingene enkle og overskuelige.
Cammilla er i en klasse for sig både som menneske og mentor – og så har hun hjertet med i det, hun gør. Hvis ikke du bliver inspireret af Cammilla, er du svær at inspirere."

Michael Pedersen, Roskilde Dybdemassage