Jeg fik et chok, da jeg opdagede, at alle mine ønsker var opfyldt!

Jeg sidder lige nu og rydder op i mine papirbunker. Jeg fik et chok, da jeg faldt over et papir i gemmerne, hvor jeg i januar havde skrevet 10 vilde ønsker ned … på en ny måde. Og de er gået i opfyldelse her et par måneder senere (undtaget 2, der først kan blive opfyldt/evalueret ved årets udgang).

Så selvom jeg normalt skriver om marketing, vil jeg dedikere dette indlæg til min indsigt omkring denne øvelse, så du kan lade dig inspirere til at bruge den til din personlige udvikling, business vækst og realisering af dine ønsker.

Lad os springe ud i det!

Affirmationer (de virker ikke altid)!

Du kender måske til ”affirmationer”. Altså positive sætninger/bekræftelser, som man siger til sig selv ofte, og dermed skulle de blive sande. “Jeg er glad”, “Jeg tjener mange penge”, “Jeg har nemt ved at tilgive” osv.

Men helt ærligt, jeg har været der og gjort det – og det er langt fra altid, at det giver nogen som helst resultater. Det virker en gang imellem.

Afformationer (de ser ud til at virke)!

Jeg faldt jeg over en bog ”The Book of afformations” af Noah St. John og begyndte at læse den i januar.

afformations

Der er en lille forskel i ordet: Affirmation / Afformation og der er også kun en lille forskel i måden, man skal bruge det på.

Med afformation skal man ikke bare sige en positiv bekræftelse ala: ”Jeg har mange kunder” eller ”Jeg løber 3 gange om ugen”. Man skal i stedet formulere det til et spørgsmål ala: ”Hvorfor har jeg så nemt ved at få kunder nok?” eller ”Hvorfor er det så dejligt, at løbe 3 gange om ugen?”.

Kan du se forskellen… Jeg kan ikke forklare hvorfor det virker, men hjernen må åbenbart kunne respondere på spørgsmålet bedre end bekræftelsen og handle derefter. MINE afformationer er i hvert fald gået i opfyldelse på få måneder.

Sådan gør du!

Det første skridt er, at du laver en liste med f.eks. 10 ønsker (kan være både business og privat – som selvstændig er der alligevel ikke den store forskel – hvis vi har det godt – har vores business det godt).

Formuler dine ønsker som positive spørgsmål.

Der er også et trin 2. Man skal nemlig lave 3 action steps til hver af sine afformationer og begynde at handle. Men jeg indrømmer her, at det fik jeg ikke gjort. Og det virkede alligevel. Men derfor er det nok en god ide, at lave denne del også.

Hvis du vil have mere inspiration om emnet og input til afformationer, så se nærmere på forfatterens hjemmeside: http://noahstjohn.com/iafform/

Det var alt for mig. Jeg havde bare lyst til at dele denne indsigt og effektive øvelse med dig. Hvis du har lyst, så del gerne et par af dine afformationer med mig eller bare tanker om det.

[icegram messages=”5339″]

1 thought on “Jeg fik et chok, da jeg opdagede, at alle mine ønsker var opfyldt!

  1. Anja Lysholm

    Tak fordi du delte det! Det giver vildt god mening, og hvor bliver jeg bare stjerneglad af at skrive affOrmationer. 😀 Jeg glæder mig til at fortælle dig om jeg får samme gode resultater! (Hvorfor virker afformationer som mirakler i mit liv? ;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *