Hvad siger andre?

Jeg har samlet et par udtalelser fra diverse workshops, forløb, foredrag mm. herunder.

Udtalelser

Jeg synes, det er et fantastisk koncept. Jeg har afprøvet temaet nichemarkedsføring og har nu flere forskellige niche-tilbud på tegnebrættet. Jeg kan se, at planlægningstemaet er det, jeg har manglet, for at komme ud over stepperne med disse tilbud. Dette har givet mig blod på tanden til at komme videre med udviklingen af min virksomhed på en meget mere specifik måde end tidligere.Mette Roesen, Livsglæde Akademiet, www.boostdinlivsenergi.dk

Super godt. Masser at nyttige konkrete tips. Gode ideer til hvad jeg vil fokusere på den næste tid. Specielt indkomstplanen var god. Det vil hjælpe mig med mere struktureret fokus på min kerneydelse.” Lise Halskov, www.projektledelsen.dk

Workshoppen er meget konkret og med brugbare værktøjer. Jeg har fået nye måder at tænke på, ser flere muligheder med hensyn til at planlægge min tid og holde fokus. Jeg vil virkeliggøre mine mål, ikke opgive men holde ved og holde fast i den tro jeg har på, at mine produkter er gode og vil gøre en forskel.” Beverley Goodwin

Jeg deltog i Cammillas medlemssideforløb i efteråret. Det gav mig et rigtig godt overblik over tingene, og hvilke skridt jeg skulle tage hvornår. Allerbedst gav det mig de konkrete tekniske værktøjer på en forståelig måde, som helt sikkert var min største udfordring. Uden Cammillas enkle men præcise anvisninger havde jeg ikke fået lavet nogen medlemsside. Nu er jeg super glad for resultatet og det virker også som andre finder kvindeglad interessant. Tilmeldingerne strømmer i hvert fald ind i en jævn strøm. Cammilla svarede hurtigt og meget brugbart på de få spørgsmål, jeg havde – og jeg har nu lært ikke bare at lave tillokkende medlemssider – men i det hele taget at lave smukke og funktionelle WordPress hjemmesider med tilmeldings- og betalingsknapper og systemer. Jeg kan på det varmeste anbefale Cammilla og hendes forløb/produkter, hvis du gerne vil have den frihed det er, selv at kunne bygge tingene op – også teknisk!” Connie Kragelund, www.conniekragelund.dk

Jeg har købt temaer for at få gode ideer og tips til at udvide min egen virksomhed. Jeg er vild med det første tema, havde spekuleret på det inden, men nu fik jeg endeligt et spark med at komme videre.. jeg har lavet en plan for min nicheprodukt. Jeg vil helt bestemt anbefale det til andre!Betina Sabinsky, DogWise, www.dogwise.dk

Jeg har fået meget ud af dine online produkter. Selvom jeg vidste en del i forvejen, er det altid godt at få det repeteret igen og igen. Det kan jeg godt anbefale til andre, især jer med en-mands-virksomheder eller mindre virksomheder. Det kan absolut også anbefales til jer, som tænker på at blive selvstændige. Brug Camillas gode tips og spring ud i det.Anne Marie Madsen, LifeClub, www.lifeclub.dk

Cammilla er nærværende, nede på jorden, venlig og kompetent. Hun får uoverskuelige og komplicerede processer til at virke lettilgængelige. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale Cammilla varmt.Birgitte Jallov

Du er god til at motivere og bruger materialet på en god måde, hvor du også drager egne erfaringer ind. Jeg er meget begejstret.Jette, FeF Chemicals

God formidling i processen/forståelse hos deltagerne.Kristian Tornquist, Afdelingschef, Kemp & Lauritsen A/S

Ros til dig for en godt planlagt seance – man fornemmer klart, at du har rutinen i at styre sådanne tiltag. Især kunne jeg godt lide at der var ro på og at man ikke stressede et tætpakket program sammen. Den sad vist lige i skabet som man siger nu om dage.Frits Jensen, Sektionsleder, Rigshospitalet

“Workshoppen har været rigtig god. Konkret og en skøn arbejdsmappe. Jeg har fået mod på at planlægge de næste 3 måneder og holde et stramt fokus + værktøjer til at gøre det. Et boost til min motivation. Det vil give kroner på kontoen, flere glade kunder som videregiver mit navn og budskab = flow. Det har givet mig et synligt overblik over resultater til min bank og mig selv. Dejligt. Ærligt. Håndgribeligt.” Charlotte Rasmussen, www.charlotterasmussen.com

Det har været meget brugbart. Jeg har fået fokus på, hvad der er vigtigt!” Tue Hellstern, www.f1-support.dk

Jeg har fået redskaberne til at gå hjem og helt struktureret få sat både kundeflow og min tid i system. For det første vil jeg kunne få gjort mere og bedre opmærksom på mig selv og så vil jeg HELT sikkert få frigjort tid og prioriteret min tid og energi efter det, der er vigtigst for mig.” Maj Wismann, www.websexolog.dk

God energi, inspirerende og let tilgængelige værktøjer. Jeg har fået en anden tilgang til at sælge mine kurser, at se hvert kursus som et separat projekt. Jeg har fået flere ideer til hvad jeg kan gøre. Det vil hjælpe mig med mere målbare resultater og se hvor langt jeg er i processen.” Mads Brøbech, www.apprehendo.dk

Det har været givende og inspirerende. 6 stjerner. Jeg har fået en rigtig god ide om HVORDAN jeg bedst kommer ud over stepperne som iværksætter. Det vil helt klart få hjulpet mig ud af dødvandet; ”hvordan finder ”folk” dog ud af, at jeg er her”. Du har en rigtig dejlig måde at undervise på.” Anne Sidelmann, www.eft4you.dk

Dejlig konkret og praktisk med gode øvelser, så man får ”hands on” med det samme. Jeg vil helt sikkert bruge indkomstplanen som styringsværktøj i forhold til min planlægning og prioritering af opgaver. Det vil hjælpe mig med at bryde opgaverne ned i mindre dele, så det bliver nemmere at overskue.” Marianne Nygaard, www.levledelse.dk

Hvor fik jeg god inspiration. Jeg vil være bedre til at tro på at jeg kommer i mål. Du virker utrolig autentisk og formår klart at få dit budskab ud over rampen. Godt konkret skriftligt materiale til at tage med hjem.” Annette Bøgstrup, www.annetteboegstrup.dk

Super god dag. Jeg har fået masser af værktøjer. Det vil hjælpe mig i min forretning med struktur, fokus og flere kunder.” Pia Hern, www.motherbynature.dk

En god dag. Du er en magisk underviser. Jeg fik helt konkret flere input til markedsføring, salg og flow. Det vil hjælpe mig i min forretning.” Bente Lindstrøm, www.udviklingsvej.dk

Rigtig skøn dag. Du har en fantastisk dejlig udstråling. Jeg har fået klare værktøjer til at komme et skridt videre. Det vil hjælpe på flere måder. Bl.a. at gå efter mine mål og holde fokus.” Tine Lilholt, www.tinelilholt.dk

Meget inspirerende og relevant stof. Jeg har fået et system at arbejde ud fra. Det vil hjælpe med at skabe overblik i de forskellige kundeflow processer.” Didde Flor Rotne, www.stilhedsrevolutionen.dk

Super godt. Altid inspirerende og giver mig en masse nye redskaber samt brugbare strategier. Jeg har fået det ud af det, at gå efter det jeg vil og vide jeg kan og gør det. Jeg vender tilbage.” Betina Sabinsky, www.dogwise.dk

Godt tilrettelagt workshop med meget viden og god stemning. Jeg har fået tro på at alt er muligt, blot jeg fokuserer. Jeg føler mig mere klar og glæder mig til at bruge mappen. Du er dejlig autentisk og meget nærværende og det mærkes, at du virkelig gerne vil have os til at kaste os ud i det.” Jytte Jerltorp, www.psoma.dk

Super workshop. Meget konstruktiv og dejlig stemning. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer samt en bekræftelse på, at jeg bare skal blive ved. Det vil hjælpe mig til at forenkle nogle ting og skabe et bedre overblik.” Tine Tangdal, www.balancepartner.dk

Super god og praktisk workshop. Jeg har fået en masse nye ideer og værktøjer lige til at bruge. Særligt det med struktur vil hjælpe mig. Det var LIGE der jeg var strandet. Vil straks gå i gang med struktur. Jeg synes, du er en meget behagelig underviser. Forklarer tingene meget enkelt og nede på orden. Dejligt med mappen.” Dorte Windfeld

De redskaber som jeg har modtaget undervejs i form af undervisning og gode råd gør, at jeg kan fortsætte på denne måde.” Mette Ditzel, Finanstilsynet

Jeg synes indholdet var yderst relevant og inspirerende. Jeg kunne rigtig godt lide dig som underviser.” Hanne Fischer, Jobcenter København