Ida ville have en strategi for nyt forretningskoncept og lancering af gruppeforløb

Jeg har netop afsluttet et berigende mentorforløb med Ida Hjorth (Brain Recovery). Her er hendes feedback:


Ida HjortHvorfor bookede du et mentorforløb hos Cammilla?

Jeg bookede mentorforløbet, fordi jeg havde brug for én, der så min business udefra og kunne hjælpe mig med at tage den til det næste niveau – og det kunne jeg mærke, at Cammilla kunne.

Hvad fik du ud af forløbet?

Jeg har lært utrolig meget, både om kampagner, sælge forløb, komme ud med mit budskab og nå de mål jeg havde sat. En plan for det sammen med Cammilla har gjort, at disse er lykkedes og mere til!

Hvordan er Cammilla som mentor?

Cammilla er en fantastisk mentor og jeg er så glad for, at jeg valgte hende. Og samtidig fantastisk at kunne mærke, at hun f.eks. var ligeså begejstret som jeg, når jeg solgte en plads på mit gruppeforløb for folk med hjernerystelse.

Hvorfor skulle andre booke et forløb?

De skal booke et forløb, fordi man får så meget mere ud af at få set sin business udefra med andre øjne. Og så er det guld værd, at have en mentor til at holde en til ilden med at få lavet specifikke opgaver, som det kræver, hvis man vil have succes. Man skal bede om hjælp, hvis man vil tage et stort skridt i sin business.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cammilla som mentor og det har været så fedt at have hende ved min side.

Andet

Det har været en fantastisk proces og er det stadig. Tak for alt Cammilla – jeg er så glad for at have haft dig ved min side!


TAK for ordene og for en fed rejse med dig Ida! Jeg glæder mig til at følge din videre succes. /Cammilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *