Lone ville have ideer til markedsføring

Jeg har haft gode mentorsessioner med Lone de Bie fra 10minstyling.com og her er hendes feedback:

Hvad var dine forventninger til vores sessioner?

Jeg forventede at få nye idéer og vinkler til at komme bredere ud med hensyn til markedsføring og meget gerne på anderledes måder end de traditionelle, da jeg har en fornemmelse af, at de ikke rykker ret meget mere. Jeg søgte simpelthen input fra en person, som ikke kendte mit koncept i forvejen og derfor kunne se det med nye kreative øjne.

Hvordan er din oplevelse af forløbet?

Jeg har en rigtig god oplevelse af forløbet, da jeg føler, at Cammilla virkelig har brugt tid på at sætte sig ind i mit koncept, hjemmesidens opbygning og potentialet i konceptet. Det var rigtig fint at få et oplæg inden første møde, som Cammilla uddybede under mødet. Vi snakkede om de forskellige muligheder og jeg lagde mig fast på den strategi, som i første omgang lå lige til højrebenet og som ville give mest i første omgang.

Hvad har du fået ud af vores sessioner?

Helt konkret har jeg fået sat fokus på det, der skal gøres lige her og nu og prioriteret opgaverne. Jeg er en type, som sagtens kan få 100 nye idéer hver dag og det er jo også dejligt og det jeg elsker. Men jeg er blevet langt bedre til at holde fokus og få de enkelte opgaver lavet helt færdige, før jeg kaster mig over nye. Når vi arbejder målrettet og struktureret på de enkelte opgaver, kommer resultaterne helt enkelt hurtigere og det kan vi jo måle på statistikken.

Hvad har gjort den største forskel?

At jeg er blevet langt mere struktureret i mit arbejde og det giver overskud, da der ikke hele tiden går tid med at slukke ildebrande og spildtid med at skifte mellem de enkelte opgaver.

Jeg oplever Cammilla som en indlevende sparringspartner, som sætter sig ind i den enkelte virksomhed og de problemer, der kan være og derefter finder de løsninger, som passer til lige netop vores koncept.

Jeg vidste jo egentlig godt, at det ville være godt at få mere struktur på. Men det er vel et af de problemer, rigtig mange ildsjæle har, at de helst vil det hele på én gang. Nu er opgaverne prioriteret og bliver hakket af efterhånden, som de bliver udført og jeg glæder mig hver gang til at skulle videre til næste projekt.


Tak for tilbagemeldingen Lone og tak for nogle gode sessioner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *