Michael ville have bedre overblik over markedsføringen

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Michael Pedersen (Roskilde dybdemassage) i et mentorforløb. Her er hans tanker efter forløbet:

michael-pedersenHvorfor bookede du et mentorforløb hos Cammilla?

Jeg havde i en længere periode opsøgt al den viden jeg overhovedet kunne omkring markedsføring. Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt overvældet af alle mulighederne. Jeg havde brug for en, der havde overblik over mine ideer og kunne fortælle “What to do” og “What not to do”.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke helt vidste, hvordan jeg skulle få søsat alle mine ideer – og i hvilken ramme. Jeg havde også læst hendes bog og fulgt hende i hendes nyhedsbrev. Her igennem kunne jeg fornemme, at hun havde en god, positiv og empatisk energi.

Hvad fik du ud af forløbet?

Mine ideer har fået meget mere energi og kraft, efter at jeg har vendt dem med Cammilla. Jeg har fået meget mere systematik i min markedsføring og lært at dele en proces op i mindre overskuelige bidder.

Hvordan er Cammilla som mentor?

Cammilla er en meget nærværende, energisk og iderig inspirator. Under hele forløbet har hun altid lige kunne tviste mine ideer. Cammilla har en helt unik og intuitiv fornemmelse for, hvornår hun skal læne sig lidt tilbage og hvornår hun skal guide en mere aktivt.

Mine forventninger til forløbet var meget høje. Allerede under vores første session vidste jeg, at Cammilla var den helt rigtige mentor for mig. Hun fangede så fint, hvor min energi var og hvor den ikke var. Hun har en fantastisk evne til at gøre tingene enkle og overskuelige.

Og så har hun en skøn humor og man kan mærke, at hun virkelig elsker at give af sin viden og passion. Det er meget smittende og hver gang, er jeg gået fra en session med endnu mere tro på det, jeg laver og 100 % “Yes-følelse”.

Hvorfor skulle andre booke et forløb?

Fordi Cammilla er i en klasse for sig både som menneske og mentor – og så har hun hjertet med i det, hun gør. Hvis ikke du bliver inspireret af Cammilla, er du svær at inspirere.

Andet?

For nogen år siden hørte jeg Cammilla til et foredrag. Efter foredraget var der en der sagde, at hun syntes Cammilla gjorde tingene på en fantastisk måde. Og her blev Cammilla dybt rørt og ydmyg over komplimenten. Det var der jeg tænkte “Det er hende, jeg skal have som mentor!“.

Mange tak for forløbet Cammilla, det/du har bragt meget mere energi i alle de ting, jeg gerne vil. Det har været et virkelig godt forløb.


Det er mig der takker, for at få lov at være med i processen Michael. Held og lykke med din business og alt det gode, du har at byde ind med. /Cammilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *