Lise ville skabe et nyt brand og etablere en medlemsside

Jeg har været beriget med Lise Halskov i mentorforløb i to omgange. Lise ville skabe et nyt brand og etablere en medlemsside indenfor online marketing. Det blev til onlinehaj.dk. Her er hendes tanker om forløbet.

lise-halskov

Hvorfor bookede du et mentorforløb?

Fordi jeg som solo selvstændig har savnet at have en professionel sparringspartner, og det har jeg fundet i Cammilla.

Det er let at fortabe sig i detaljerne, og der har det været rigtig godt for mig at få hjælp til at komme lidt “op i helikopteren” og få et andet perspektiv på min virksomhed og mine produkter. Jeg vil gerne videreudvikle på min virksomhed, og for at undgå at løbe i en forkert retning har det været vigtigt for mig at få sparring.

Hvad får du konkret ud af det?

Jeg er i gang med at lancere en hel ny række af produkter, hvor jeg bevæger mig mere ind i online marketing i forhold til mine hidtidige produkter, hvor jeg har koncentreret mig om planlægning og overblik. Jeg har efter vores møder helt konkrete handlinger, jeg skal i gang med, og så følger vi op, når vi taler sammen.

Hvordan er Cammilla som mentor?

Cammilla har en dejlig rolig stil, og fordi hun har så lang erfaring som selvstændig, så føler jeg mig i rigtig gode hænder. Cammilla har været ret god til hurtigt at komme ind til kernen i, hvordan vi skal komme videre, og det er nogle enormt konstruktive Skype møder, vi har.

Hvorfor skulle andre booke et forløb?

Fordi det er guld værd at få sparring fra en, der ved, hvad hun taler om, og fordi det er en god ide at få input udefra i stedet for at prøve at klare alting selv. Det kan godt betale sig at benytte sig af andres erfaring, og jeg er overbevist om, at den sparring jeg har fået vil blive tjent hjem adskillige gange.


Tak for ordene Lise. Det har været inspirerende at opleve din handlekraft, der også har resulteret i meget fine resultater. God medvind med alle dine projekter fremover!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *