Sabrina ville skabe en inspirerende medlemsside

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Sabrina Friedrichsen i et mentorforløb, hvor målet var at skabe en inspirerende medlemsside. Det blev til fitspire.com. Her er en tilbagemelding fra Sabrina:


”Jeg søgte for 6 måneder siden vejledning hos Iværksætterhuset Region Sjælland, da jeg ikke kunne se, hvordan jeg skulle komme videre med mit projekt/website. Fik efter et givende møde anbefalet Cammilla Rysgaard til videre sparring.

Det er nok det bedste jeg har gjort i forhold til at blive selvstændig. Camilla er en meget åben og imødekommende person, og hun var lynhurtig og effektiv til at pejle sig ind på, hvad jeg egentlig ville. Hun arbejder struktureret og er super god til at se projektet/den grundlæggende ide, fra en helt anden vinkel. Cammilla er nytænkende og fyldt med gode ideer og er virkelig en person, der ser muligheder.

Cammilla fik på de 6 mdr. forsigtig ført mig ind på rette kurs samt præciseret mit projekt, uden jeg på nogen måde følte mig overrumplet. Hun fik gjort mig bevidst om min usikkerhed og fik mig til, at være vedholdende og bruge mit gå på mod med opgaver, som jeg ofte veg udenom.

Jeg vil til en hver tid vende tilbage til Cammilla, hvis jeg mangler hjælp og sparring i mit videre forløb. Jeg har nu fundet min korrekte platform og det var aldrig sket uden Cammillas hjælp. Jeg er hende super taknemmelig. Jeg kan varmt anbefale sparring med Cammilla, hvis andre skulle være det mindste i tvivl. Det er virkelig pengene værd!”


Tak for forløbet og dit gode humør. Super sej portal du har fået lavet! Pøj-Pøj med det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *