Mastermind

Mastermind gruppeforløb for solo-selvstændige

OBS!

Efterårets hold er skudt i gang. Hvis du vil have besked næste gang der er et Mastermind gruppeforløb, så skriv dig på interesselisten her:

Få et digitalt produkt til salg i din business på 6 uger!- også selvom du aldrig har prøvet det før …

  • Drømmer du om at pakke din viden i digitale produkter, så du kan frigøre din tid og skabe større økonomisk frihed?
  • Kan du blive overvældet over alt det, der skal til og træt af at være alene i processen?
  • Vil du være en del af en gruppe ligesindede, hvor vejen til dit mål inkluderer fællesskab og støtte undervejs?
  • Er du solo-selvstændig og er det i 2020 du skal have gang i salget af digitale produkter?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er dette mastermind gruppeforløb måske noget for dig…Et mastermind gruppeforløb for en lille gruppe solo-selvstændige, hvor jeg på 6 uger guider gennem hele processen med at få udviklet, produceret, lanceret og markedsført et digitalt produkt!

Jeg har efterhånden skabt flere end 30 digitale produkter og har årligt hundredvis af mentorsessioner, hvor jeg hjælper solo-selvstændige med digitale produkter og markedsføring.

Jeg har erfaret, at det der er mest effektivt for at nå i mål med at få lavet digitale produkter, er at committe sig til sådan et live forløb, hvor man har “hands-on” på hele processen.

Mastermind gruppeforløbet inkluderer følgende:

Vi mødes til 3 fælles arbejdsdage, hvor jeg trin-for-trin faciliterer processen herunder og derudover er der 2 personlige Skype sessioner med mig:

1 | Udvikling af et digitalt produkt
Dato
I dag skal du finde den rette ide til et produkt (indenfor den ramme jeg har sat). Du finder frem til en fængende overskrift (transformationen), klarlægger processen og skriver salgsteksten.

1:1 session
Efter modul 1 tager vi en personlig Skype session, så du får din ide og produkt helt klarlagt, så du er klar til den videre proces.

2 | Produktion af digitalt produkt
Dato
I dag gennemgår vi produktionsprocessen. Du laver storyboard, manuskript, produktionsplan og får kigget på eventuelle tekniske udfordringer.

Platform, teknik og opsætning1:1 session

Når dit produkt er klar tager vi en personlig Skype session og gennemgår det tekniske setup med opbevaring af filer, håndtering af e-mails, opsætning af salgsside, købsproces og levering af produkt.

3 | Markedsføring
Dato
I dag laver du en marketingplan og skriver udkast til de statusopdateringer, annoncer og e-mails du får brug for til lanceringen af dit produkt.

På arbejdsdagene får du arbejdet på de enkelte elementer i processen og får et overblik over den kommende arbejdsproces. Dernæst arbejder du på dit produkt mellem vores arbejdsdage.

Hjælpen er lige ved hånden!

Du har i hele forløbet adgang til at trække på min hjælp, hvis du får behov for det. Du er altså ikke overladt til dig selv.

Netværk og fællesskab

Derudover får du adgang til en lukket Facebook gruppe for deltagerne på gruppeforløbet. Her kan vi netværke, sparre og hjælpe hinanden.

På 6 uger vil du have dit produkt klar og lanceret!

Det vil sige, at du har været igennem alt lige fra at finde på en ide, udvikle, producere og markedsføre.

For at få det optimale ud af forløbet, skal du være indstillet på:

  • At deltage alle 3 arbejdsdage
  • At arbejde selvstændigt på dine commitments mellem arbejdsdagene
  • At spørge om hjælp hvis du får brug for det (jeg er der for dig gennem hele forløbet)

Bonusser

Hvis du kommer med i Mastermind gruppen får du disse bonusser:

Bonus I

Hama Allround USB Mikrofon.

Bonus II

En trin-for-trin guide til at lave grafiske elementer til header, produktforsider, PowerPoint præsentationer, worksheets osv.

Praktisk info

Arbejdsdagene afholdes …

Der er lækker buffet med kaffe, te, juice, brød og frugt.

Din investering for hele forløbet er 6.988 kr. ekskl. moms.

Vil du have en af de 10 pladser i gruppen?

Du kan nå langt alene, men du kan nå rigtig langt med andre!Siden jeg blev selvstændig i 2007, har jeg erfaret, at de gange jeg har været i mastermind med andre, indgået samarbejder, fået sparring og feedback, er det både nemmere og sjovere at nå mine mål.

Jeg vil glæde mig til at have dig med i Mastermind gruppen!

Cammilla Rysgaard

PS. Der er kun 8 pladser, så du skal ikke vente for længe, hvis du vil være med i gruppen.

FAQ

Har du spørgsmål? Så skriv til mig på mail@cammillarysgaard.dk eller ring på 60 47 42 94.

Hvilket digitale produkt kan jeg lave?

Der findes så mange muligheder indenfor digitale produkter. Jeg har valgt rammen for produktet på dette forløb. Målet er at lave et ”light” produkt. Det vil sige det er forholdsvis let og hurtigt at producere og prisklassen er i den billige ende.

På vores fælles første arbejdsdag guider jeg trin-for-trin til, at du finder det bedste produkt at arbejde videre med. Derudover får du også personlig sparring med mig, så du finder frem til rette produkt fra start.

Hvad kommer der af udgifter?

Jeg vil anbefale, at du får et ordentligt shopsystem, der kan håndtere det hele (hvis du ikke har et i forvejen). Det koster omkring 300 kr. pr. måned. Derudover er der ingen udgifter du skal have for at komme i mål.

Hvilke forudsætninger skal jeg have?

Du behøver ikke at medbringe andet end din viden indenfor dit kerneområde. Du skal dog have været i gang som solo-selvstændig i mindst 1 år for at komme med i gruppen. Men det er underordnet om du allerede har digitale produkter på hylden eller aldrig har prøvet det før.

Vil du med?

Snup en af de 8 pladser i Mastermind Gruppeforløbet herunder:

”Jeg meldte mig til mastermind forløbet for at blive guidet. Selvom jeg har læst om hvad jeg skal gøre, så går det bare langt hurtigere at få manifesteret et digitalt produkt med Cammilla som mentor.Jeg har lært at afgrænse mig i forhold til et fysisk produkt. Der er ikke længere sort skærm, når jeg skal sætte ord på værdien af mit produkt. Jeg har fået en bedre forståelse af det at tale ind til menneskers dybere behov, så de oplever værdi af mit digitale produkt.Jeg var utryg i forhold til valg af digital platform. Hele processen med at få filer op og sat det til salg på min hjemmeside og betalingsgate. Så det var godt at kunne kontakte Cammilla undervejs for hjælp. Det giver simpelthen arbejdsro at vide, at hjælpen er lige om hjørnet, hvis behovet skulle være der.Jeg er også blevet inspireret til nye måder at annoncere på gennem de sociale medier samt hvordan jeg kan opbygge en kampagne. Egentlig er jeg overrasket over at salg handler så meget om kommunikation. At hjælpe kunden med at forstå sig selv og erkende at de har et behov, som jeg kan opfylde for dem.På forløbet lavede jeg mit første digitale produkt på forløbet ”Lær at meditere med farver” og solgte det første allerede 2 dage efter lanceringen og fik solgt 14 den første måned.Cammilla har en fantastisk indre ro, der hjælper mig til at føle mig i trygge hænder hele vejen.Jeg vil anbefale forløbet til andre, der vil i mål med de drømme de har om at manifestere deres viden i digitale produkter. Du skal vælge Cammilla fordi hun får dig sikkert i land til dit nye drømmeliv.”

Emelia Regitse Edelsøe, emeliaedelsoe.dk

“I mange år har jeg kæmpet for at få en online forretning i gang. Jeg har også forsøgt mig med forskellige kurser og forløb uden, at jeg kom meget videre.Men det kom, da jeg hoppede med på Cammilla Rysgaards mastermind forløb.Endelig fik jeg lidt bedre styr på processen. Endelig blev jeg lidt bedre til at tage én ting ad gangen og skille processerne ad. Jeg fik simpelthen et bedre overblik.Jeg fik super god sparring. Jeg havde en mentor der var fuld af gode råd og idéer. Jeg fik mange brugbare værktøjer med mig til evigt eje.Og så er det altså superfedt med et kursus hvor man mødes i virkeligheden. Vi kunne også sagtens mødes online, men der er lagt dage ind i forløbet, hvor vi mødes og arbejder sammen på holdet og det bliver altså en anden slags sparring, når man ser hinanden rigtigt i øjnene.Men det bedste er naturligvis, at jeg rent faktisk sælger kurser online nu.Jeg kan varmt anbefale Cammilla Rysgaard som kursusleder, lærer og mentor.”

Helle Rosenkrans, hellerosenkrans.dk