Medlemsside Manualen

Medlemsside Manualen tager dig med bag scenen og viser dig, hvordan du gør din viden, hobby eller interesse til en profitabel forretning online.

Du får inspiration, tips og tricks, som succesfulde iværksættere bruger til at lave en medlemsside og tiltrække og fastholde medlemmer.

Medlemsside Manualen afslører bl.a.:

  • De mest interessante medlemsside-modeller
  • De største udfordringer, du skal undgå ved opstart
  • Hvilke trin, der er i processen fra start til færdig medlemsside
  • Billige og effektive marketingstrategier
  • Tips til at tiltrække, konvertere og fastholde medlemmer

Desuden er der interviews med en række iværksættere om deres opstart af en medlemsside.

Det er nemmere end nogensinde at skabe en succesfuld forretning på internettet og leve et liv i frihed på alle planer. Det kræver blot, at du smøger ærmerne op og er fokuseret og vedholdende.

Download Medlemsside Manualen gratis

Jeg udgav bogen i 2012 og har besluttet, at den nu kan hentes gratis som e-bog.

Udfyld dit navn og e-mail-adresse, så modtager du den i din indbakke om et øjeblik. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev (som du altid kan afmelde med et enkelt klik). 

“På trods af min sædvanlige skepsis over for alt, der bare lugter lidt af skriftlig og idiotsikker brugsanvisning, købte jeg alligevel bogen. Det har jeg ikke fortrudt ét sekund! Det er den lettest forståelige bog om et for mig nyt emne, jeg til dato har læst. Cammilla forklarer tingene HELT nede på jorden, og hun prøver ikke at sælge mig katten i sækken. Hun forbereder mig på, hvor jeg måske og eventuelt vil finde strukturen i en medlemsside besværlig, hvorfor og hvordan jeg måske vil være skeptisk over for teknikken, og bedst af alt forærer hun mig sine egne forbehold og trængsler fra sin egen spæde start som planlægger af en medlemsside.”

Anna Marie Aggerholmwww.alcologic.dk

*

“Denne bog har været ventet med længsel …. af mig og andre. Og det må jeg sige – den har kun underbygget min oplevelse af forfatteren, som både kompetent på sit område – og super professionel. Fra allerførste side er der bare et overblik og en struktur, som jeg simpelthen er vild med. Bogen er desuden læsevenligt sat op, og skrevet i et sprog, som alle kan forstå. Og en ekstra bonus med 11 interviews med iværksættere om deres erfaringer, tips og succeser, er den helt perfekte afslutning på en oplagt bog for jer, som vil i gang med at lave medlemssider. Men der er også masser af guld at hente for andre iværksættere, som skal lancere virksomhed med hjemmeside, nyhedsbrev, salg af serviceydelser eller produkter.”

Hanne Christensenwww.kvindeøkonomi.dk

*

”Jeg har læst ”Medlemsside Manualen” på bare to halve dage – slugte den ene side efter den anden, og fandt meget inspiration og ikke mindst motivation til at fortsætte med mine egne medlemssider. Cammilla er super god til at komme med ideer, som får mig til at reflektere over, hvordan jeg kan gøre nogle ting anderledes i forhold til at få mere og mere succes med medlemssiderne, og hun formår at gøre det på en skøn, enkel og jordnær måde. Cammillas erfaring med markedsføring mærkes tydeligt i bogen, og giver mig en følelse af, at det er lige til at gå til – hvis bare jeg følger de gode råd. Før jeg læste bogen har jeg fulgt Medlemsside Akademiet, og når jeg kombinerer disse to produkter, så føler jeg, at jeg har alt, hvad jeg skal bruge for at få mere og mere succes med mine egne medlemssider.”

Pia Gemmerwww.hypnosekompagniet.dk

thorborg

Udfyld dit navn og e-mail-adresse, så modtager du den i din indbakke om et øjeblik. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev (som du altid kan afmelde med et enkelt klik).