Om mig!

Jeg er vild med marketing!


Da jeg gik på handelsgymnasiet, havde jeg studiejob som webmaster. Min egentlige karriere startede hos FL Smidth. Jeg var elev i shippingafdelingen, syntes det var sjovt og besluttede mig for at bliver speditør. Men sideløbende læste jeg merkonom i markedsføring og blev jeg tilbudt en stilling som marketingkoordinator i huset og så blev det marketingvejen jeg fulgte. Heldigvis for det, for jeg har haft nogle fede oplevelser, bl.a. som Project Manager på et reklamebureau, Marketing Manager i et e-learning firma og marketingchef i et internet- og telefonifirma.


Jeg er også vild med iværksætteri!


Jeg lavede min første ”forretning” da jeg var omkring 10 år. Jeg havde samlet en masse sten og muslingeskaller, malet dem og solgte dem på gaden for hhv. 5, 10 og 25 øre. Jeg har siden da, haft gang i en masse forskellige projekter ”just for the fun of it”. Det har bl.a. været import af varer fra Kina til salg i webshop og opstart af et modelbureau med karakteristiske typer.
Mine iværksætterprojekter sideløbende med min almindelige karriere indenfor marketing krævede, at jeg blev momsregistreret i 2001 og i 2007 valgte jeg at blive selvstændig på fuld tid og har ikke fortrudt det siden.


Jeg er også vild med at lære og udvikle mig!


Jeg har altid deltaget på kortere uddannelser, kurser, mentorforløb mm. indenfor marketing. Siden jeg blev selvstændig, har det især været de internationale marketeers, der har inspireret mig og jeg har flere gange været i New York for at deltage på kurser, konferencer og networking. Min største interesse indenfor marketing er de psykologiske aspekter, digitale produkter og jeg har skrevet bogen "Medlemsside Manualen".


Jeg ønsker at inspirere og hjælpe!


Jeg gør mit bedste for at inspirere andre indenfor marketing, der skaber synlighed og kundeflow. Jeg er oprigtig interesseret i, at andre får muligheden for at få glæde af de fordele der er ved online business. At have muligheden for at dele sin viden med andre, samtidig med at det kan skabe en god økonomi i ens business.
Cammilla Rysgaard