Strategi Session

Har du en (eller flere) ideer og ved ikke helt hvor du skal starte? Har du svært ved at se, hvad der skal til, for at opnå succes med din business? Synes du, at det er en jungle at vælge hvilke tekniske værktøjer, der er bedst til dine ønsker? Savner du sparring på konkrete ideer og problemstillinger?

Book en personlig session

Du har mulighed for at booke en personlig session med mig, hvor vi sætter 1½ time af til at sparre på din business. Jeg “styrer” sessionen, samler trådene og udformer en klar plan med dig. Sessionen foregår via Skype eller telefon.

Prisen for 1½ times personlig sparring er 1.498 kr. ekskl. moms.

Du kan booke din personlige session her > eller på mail@cammillarysgaard.dk.


Udtalelse

En sparring, der satte det hele i gang!

“Vi gik og tænkte på, hvordan vi skulle tage næste skridt i vores virksomhed og hvordan vi kunne omsætte nogle af vores mange kontakter fra Facebook til aktive kunder i et online koncept.

I den forbindelse tog vi et to timers sparringsmøde med Cammilla Rysgaard, hvor vi udfordrede og blev udfordret på vores tanker og idéer. På de to timer fik vi ikke alene skåret vores idéer og tanker ind til et brugbart koncept, vi fik også helt direkte anvendelige praktiske råd om bl.a. platform og muligheder, som sparede os for enorme omveje og spildt tid og ikke mindst spildte penge.

Der er ingen tvivl om, at sparringen med Cammilla var et anbefalelsesværdigt og yderst værdifuldt skub til udviklingen af den online forretning, som siden da – og på mindre end et år – har udviklet sig særdeles positivt og langt over vores forventninger.”

Flora Eriksen & Jørgen Melchiorsen
Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed, www.livsbevidsthed.dk