VIP-dag

VIP-dag for solo-selvstændige

Få en klar plan for dit digitale produkt på en VIP-dag (dig + mig = overblik, tillid og motivationen til at få det til at ske)!

 • Drømmer du om at få et (eller flere) digitale produkter og online kurser til salg i din business, men bliver bremset af mangel på overblik, resurser eller at tiden bare går?
 • Har du mange ideer og drømme til digitale produkter, men ved ikke helt, hvor du skal starte og hvordan processen skal gribes an?
 • Føles det uoverskueligt med udvikling, teknik, markedsføring og/eller salg og bliver det derfor udskudt?
 • Går du i gang eller har du allerede digitale produkter på hylden, men kommer ikke helt i mål med de drømme, du har for det?

Så brug en VIP-dag sammen med mig og få 100 % fokus og sparring på din business, hvilket digitalt produkt du får mest glæde af at realisere nu og hvordan du kommer helt i mål.

Sammen gennemgår vi processen fra start til slut og får lavet de indledende øvelser, så du bare skal færdiggøre det. Det vil sige, at vi laver skitsen til produkt, struktur, salgstekst, markedsføring, kigger på teknikken og løse ender.

En VIP-dag er for dig, der:

 • Er solo-selvstændig og ved at digitale produkter kan styrke din business.
 • Mangler et overblik over hvad, hvordan og en konkret trin-for-trin handlingsplan.
 • Kan se fordelen i at sparre og arbejde sammen med en erfaren mentor en hel dag.

Dagen er både for dig, der aldrig har prøvet det før og dig, der allerede har et eller flere digitale produkter på hylden. I og med at det er en individuel 1:1 dag, tager vi udgangspunkt i dit niveau.

En VIP-dag inkluderer:

 • En indledende session på tlf. eller Skype (ca. ½ time), hvor jeg får en præsentation af din business, dine drømme for digitale produkter og eventuelle udfordringer og vi får talt igennem, hvad der skal ske på VIP-dagen.
 • Selve VIP-dagen (5 timer f.eks. kl. 10-15).
 • Afholdes i mit arbejdshus på Orø (eller evt. hos dig).
 • Fuld forplejning på dagen.
 • En opfølgende session 3 uger efter VIP-dagen på tlf. eller Skype (ca. ½ time), hvor vi får fulgt op på din handlingsplan og afklaret eventuelle spørgsmål.

Det er dig + mig, der skal arbejde sammen på VIP-dagen:

Jeg, Cammilla Rysgaard, er business mentor for solo-selvstændige. Jeg har arbejdet med markedsføring og online produkter i mere end 20 år (som selvstændig siden 2007).

Jeg er forfatter til ”Medlemsside Manualen” – Kom med bag scenen og opdag mulighederne for at gøre din viden, hobby eller interesse til en profitabel forretning online!”, der udkom i 2012.

Jeg har haft stor glæde af digitale produkter i min egen business og har hjulpet hundredvis af solo-selvstændige med det samme. Jeg har set hvad der virker, hvad der ikke gør og ved efterhånden, hvad der skal til for at komme i helt mål.

Din investering:

Din investering for en VIP-dag inklusive lækker forplejning hele dagen og min fulde opmærksomhed på din business er:

3498 kr. + moms

Du kan reservere din VIP-dag herunder og så finder vi derefter en dag, der passer os begge.

Jeg garanterer, at du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du rent faktisk kan nå i mål, når vi har arbejdet sammen en hel VIP-dag.

En VIP-dag er dig + mig = overblik, tillid og motivationen til at få det til at ske!

//Cammilla

PS. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på mail@cammillarysgaard.dk eller ringe på tlf. 60 47 42 94.

Efter din VIP-dag vil du have:

 • Klarhed over hvilket digitale produkt du skal lave (som støtter dine visioner bedst muligt).
 • Overblik over hele processen med hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge (inkl. det tekniske).
 • Udkastet til produkt, salgstekst, markedsføringsplan og andre elementer der skal inkluderes.
 • Tillid, motivation og commitment – som bliver fulgt op med en session 3 uger senere.

Udtalelser fra tidligere arbejdsdage:

”Jeg meldte mig til forløbet for at få mere struktur og gøre mine digitale produkter enkle. Jeg fik lavet et digitalt produkt: ”En forældreguide: Skoleparat – sådan hjælper du dit barn til en god skolestart.” Jeg har fået super input til, hvordan jeg bedre kan sælge. Jeg gjorde som Cammilla sagde og efter 10 minutter tikkede mit første salg ind. Cammilla er rolig og tålmodig. Hun får alle til at agere og er god til at vejlede uanset hvilket niveau, man er på. Tusind tak for et fantastisk forløb.”

Mette Weber, talmedboern.dk

”Jeg fik lavet mit første digitale produkt “Sådan får du mere livsglæde i hverdagen”. Omgivelserne på Orø indbød til fordybelse og Cammilla havde en plan for hvad der skulle ske. Det gav mig overblik og en tillid til, at også jeg kunne lave et digitalt produkt. Jeg kan klart anbefale arbejdsdage på Orø.”

Charlotte Scharling, charlottescharling.dk

”Jeg meldte mig til arbejdsdagen, da jeg havde behov for professionel guidning i at få alle mine ideer struktureret ud som konkrete digitale produkter. Efter dagen har jeg fået orden på det hele, fra pærevællingen som bare drænede mig til struktur, som nu har givet mig en kæmpe motivation til at få realiseret mine mål. Jeg kommer hjem en oplevelse rigere i både markedsføring og oplevelser.”

Betina Sabinsky, dogwise.dk