Webinar Masterclass

Lær at holde webinarer, der øger dit kundeflow… 
…uden at det behøver at være svært!

OBS!

Efterårets hold er skudt i gang. Hvis du vil have besked næste gang der er en Webinar Masterclass, så skriv dig på interesselisten her:

 • Er du træt af at kæmpe for at øge dit kundeflow og finde rundt i diverse metoder til at markedsføre din business?
 • Vil du lære, hvordan du holder webinarer og ikke mindst hvordan du markedsfører dem og sælger undervejs?
 • Er du selvstændig og vil du guides gennem processen samtidig med, at du kan få hjælp til dine spørgsmål undervejs?

Hvis du kan svare JA til ovenstående, så har du mulighed for at komme med på dette unikke forløb ”Webinar Masterclass (PILOTHOLD)”, hvor jeg vil føre dig gennem processen trin-for-trin til holde succesfulde webinarer, der øger dit kundeflow.

Siden mit første webinar i 2009, har webinarer været min største kilde til kundeflow. Det gælder både med at få nye abonnenter til mit nyhedsbrev og salg af kurser, produkter og sessioner.

Webinarer er mere populære end nogensinde og med god grund. Webinarer er en enkel, billig og effektiv metode til kundeflow!

Men det kan virke lidt uoverskueligt, hvis man ikke lige har en trin-for-trin guide til processen, eller ikke ved hvilket system, der er nemmest at bruge osv.

Vil du lære at holde succesfulde webinarer der øger dit kundeflow?

Jeg har holdt webinarer siden 2009. Jeg startede med at lave små digitale produkter ved at holde webinarer, som jeg solgte for 129 kr. Jeg solgte for 13.996 kr. på mit første markedsføringswebinar og 159.920 kr. på mit næste. Det kan variere meget, hvor meget jeg sælger på det enkelte webinar, men det har uden tvivl været det mest effektive til at skabe kundeflow i min business.

Jeg har nu samlet min proces i dette Webinar Masterclass forløb, hvor du får min metode trin-for-trin og skabeloner til det meste.

Så kom med på dette unikke forløb ”Webinar Masterclass (PILOTHOLD)“, hvor jeg vil guide dig gennem hele processen trin-for-trin i 7 moduler:

 1. Planlæg dit webinar (hvad vil du sælge og hvad er en smagsprøve på det)
 2. Praktisk klargøring af webinaret (webinar system, kampagneliste, landingpage)
 3. Markedsføring af webinaret (tiltræk potentielle kunder)
 4. Forberedelse af webinaret (manuskript, præsentation mm.)
 5. Lav en salgsside (det du vil sælge efterfølgende som f.eks. produkt/session/kursus)
 6. Afholde webinaret (giv værdi og tilbyd opgradering)
 7. Lav en e-mailmarketing kampagne (7 mails)

I og med at dette er et PILOTHOLD. Det vil sige, at det er første gang jeg udbyder forløbet i denne form (det er mit tidligere webinar forløb, der nu er optimeret), så får du ikke alene mulighed for at komme med til en særpris, du har også min hjælp hele vejen.

Vil du med?

Webinar Masterclass (PILOTHOLD) er et online forløb med mig “live” hjælp fra mig på sidelinjen under hele forløbet. 

Første modul bliver frigivet 17. november 2020 og dernæst de efterfølgende moduler med et om ugen.

Din investering for hele forløbet er 2.798 kr.

Du kan komme med på dette PILOTHOLD til en særpris:

1798 kr. 
Du kan også vælge at betale i 2 rater a 899 kr. med en måneds mellemrum. Alle priser er ekskl. moms.

 • Ubegrænset hjælp fra mig
  På dette forløb har du ubegrænset adgang til min hjælp under hele forløbet fra 17/11-29/12.

Skal det være i år, at du får gang i webinarer i din business til at skabe kundeflow?

Book din plads på Webinar Masterclass (PILOTHOLD) her >

Jeg glæder mig til at dele min proces med dig.

//Cammilla

PS. Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at skrive til mig på mail@cammillarysgaard.dk eller ringe på 60 47 42 94.

Udtalelser fra mine tidligere webinar forløb

Anne G. Sidelmann, EFT-terapeut

Forløbet er professionelt, indbydende og lærerigt. Jeg føler mig fantastisk godt rustet til at gå i gang. Webinarer er alletiders indenfor mit felt, og hvem drømmer ikke (også!) om en god passiv indkomst?

Jeg synes faktisk, at al indholdet er yderst relevant og det har været nyt for mig næsten alt sammen… Jeg har lært, at Cammillas produkter er super gode. Det er en alle tiders guide til at komme ud med dit budskab via online kurser samt til at skaffe en god passiv indtægt. Jeg føler mig fantastisk godt rustet til at gå i gang!

Mette Nordahl, PAF Academy

Forløbet har været rigtig god og fyldt med mange gode oplysninger og tips. Jeg har fået et overblik over hele processen og hjælp programmer som jeg kan bruge.

Cammilla er som underviser dejlig og behagelig med en positiv ærlig indgangsvinkel – der er ingen dumme spørgsmål.

Tine Tangdal, Stresscoach

Forløbet var en god oplevelse. Det var velovervejet og godt struktureret. Og praktisk anlagt med helt konkrete to do ting. Jeg har fået arbejdsark, der kan anvendes direkte. Er blevet klar over, at jeg skal vinkle nogle ting anderledes i min foredrag og workshops, så jeg ikke står med “salget” til sidst, hvor det føles akavet.

Nu kan jeg handle og ikke kun overveje. Tingene er blevet afmystificeret. Jeg har lært, at det er forholdsvist simpelt, når jeg har en klar struktur.

Det er en praktisk indgang til at lave webinar og også beslægtede produkter. Enkelt og forståeligt. Absolut brugbart og ikke varm luft.

Cammilla er meget kompetent og interesseret i at få flyttet sin kursister derhen, hvor de kan få handlet.

Birgitte Jallov, Empowerhouse

Jeg har været utrolig glad for forløbet. Det er godt bygget op og klart struktureret. Materialerne er klar til tiden og både ‘båndet’ og udskrevet dokumentation af seancerne klar efter få timer. Ret fantastisk, hvis man nu lige er inspireret og arbejder med dagens emner, så er der hjælp at hente her.

Jeg har fået en køreplan step-by-step, som jeg efter modulerne kan overskue. Jeg har lært hele pakken om hvordan man sælger og får sin webinar-pakke fra ide til virkelighed.

Forløbet er en super koncentreret, konkret og let tilgængelig gennemgang af, hvordan man kan komme i gang med at lave en salgbar pakke af viden man vil dele – og tjene på det.

Cammilla er nærværende, nede på jorden, venlig og kompetent som underviser. Hun har en dejlig mild og inspirerende stemme. Hun får uoverskuelige og komplicerede processer til at virke lettilgængelige. Cammilla deler generøst ud af sin viden og erfaring, og er meget imødekommende og svarer på spørgsmål, deler ekstra ressourcer osv., som det nu passer i sammenhængen.

Jeg har været meget glad for det, og vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale dette webinar og Cammilla varmt.

Få adgang her >

Webinarer er en enkel, billig og effektiv metode til kundeflow!